Ormira B.V. heeft een gedreven team, die dagelijks verbeteringen bedenkt en uitvoert in hun werkzaamheden. Vanaf het vroege ontwerp tot in de werkplaats, probeert men te denken in oplossingen, maar ten alle tijden streven wij naar kwaliteit.

Engineering:

Ormira B.V. verzorgt de engineering en engineering1het reken- en tekenwerk aan de hand van de eisen en omstandigheden ter plaatse. Ons team van engineers denkt oplossingsgericht met u mee en draagt, waar mogelijk, betere oplossingen aan. Wij staan open voor uw ideeën en staan u graag te woord om samen de mogelijkheden door te spreken. Het dragen van de verantwoordelijkheid van ontwerpfase tot en met de complete installatie is standaard bij Ormira B.V.

INVENTOR en AutoCAD tekenwerk:

Met behulp van de modernste tekenprogramma’s; zowel INVENTOR als AutoCAD zijn we in staat om uw schets of idee uit te werken tot overzichtstekeningen en detailtekeningen.

Ontwerp in 3D:

Door het leidingstelsel van een installatie in een engineering23D-model weer te geven kan in een vroeg stadium de leidingloop gevisualiseerd worden. Zo wordt zichtbaar waar leidingen door elkaar heen lopen of ‘botsen’ met andere installaties. Ormira B.V. ontwerpt vanaf de gewenste dimensies, op basis van lucht- of vloeistofdebieten en aanvullende wensen van de klant. Tevens adviseren wij u in de beste materiaalkeuze voor uw toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *