Palmsorb 800 is gebaseerd op een aantal palmolie vetzuren, welke dPalmsorb 800oor een uniek proces worden omgezet naar lipide vetzuren OH. Vetten zijn een onmisbaar bestanddeel van de voeding. Men spreekt vaak van essentiële vetzuren omdat dit de vetten zijn die het lichaam niet kan maken maar wel nodig heeft voor het metabolisme, de opname van bepaalde vitaminen en productie van celmembranen en hormonen.

Palmsorb 800 bevordert de opname en transport van voedsel, elementen en vitaminen in het lichaam. Ook wordt Palmsorb 800  gebruikt als “voedingssupplement” in de dagelijkse voeding van dieren, daarbij wordt Palmsorb 800 toegevoegd in de dagelijkse voeding bij dieren die “achter” blijven, bijvoorbeeld in groei en gezondheid.

Palmsorb 800 bestaat uit verschillende lipide vetzuur esters OH met elke een andere keten lengte. Elke keten ester OH heeft zijn specifieke eigenschap;

  • Korte keten inkapseling
  • Middel lange keten anti microbieel
  • Lange keten separatie
  • Lange keten coating

Dosering: afhankelijk van het aangeboden voedsel tussen: 80 en 200 ml per m³. Voor een optimale werking dient Palmsorb 800 goed ingemengd te worden.

Producteigenschappen Palmsorb 800: pH: 7,1-7,4. Lipide Ester.

Palmsorb 800 wordt door het water of voedsel gemengd bij de boer. (Let op: goed mengen), dit kan door middel van een automatisch systeem worden gedaan of door handmatige toepassing.

Verpakking: Jerrycan’s van 5 liter.

Hantering en opslag: Goed schudden voor gebruik. Opslaan in donkere plaats, ook reeds aangebroken Jerrycan’s. Opslaan tussen 15°C en 30°C.
Houdbaarheid 1 jaar.

Milieu: Palmsorb 800 is niet giftig, niet toxisch en eenvoudig biologisch afbreekbaar.