Top Air Clean

Top Air Clean is een hoogwaardig en veilig reinigingsproduct dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Top Air Clean is een krachtige hoog geconcentreerde 2 componenten reiniger. Voor een optimale werking moet product A en B, voor gebruik eerst bij elkaar gemengd worden met een contacttijd van 7 uur. Jerrycan lichtjes schudden voor gebruik en Vorstvrij bewaren.

Top Air Clean is ideaal om biologische aanslag en vuil “snot” te verwijderen.

Gebruik en dosering:

Luchtwassers:
in luchtwassers kunnen er na verloop van tijd overtollig slip en snot in de pakketten ophopen, waardoor er te weinig lucht door kan met negatieve gevolgen van dien. Top Air Clean is een uitstekend product om deze vervuiling op te lossen.

Behandeling: begin eerst met een shockdosering 3 liter Top Air Clean op 1000 liter inhoud water (spui klep uitzetten). Na enkele dagen het waswater uit de wasser halen en met nieuw water beginnen met nogmaals een dosering van 1 liter Top Air Clean op 1000 liter water (vergeet niet na een dag de spui klep aan te zetten). Het is ook mogelijk om elke maand een onderhoudsdosering toe te passen van een ½ liter per 1000 liter inhoud water.

Mest:
Top Air Clean is zeer geschikt om ammoniak en stank uit de mestput tegen te gaan. Top Air Clean vermindert het rottingsproces in de put met een dosering van 1liter op 1000 liter mest.

Mestverwerking:
Top Air Clean is ook goed te gebruiken om het proces in de mestverwerking te verbeteren. Om te beginnen in de watertank bij het aanmaken van polimeer ter voorkoming van snot en schimmels. Dosering 200 ml per dag en 1 X per week op de DAF 1-2 liter. Op de papierfilter als deze in werking is 200 ml. U zult merken dat alles beter begint te lopen en minder vervuild wordt.

Dieren/Voer/Stallen:
Top Air Clean werkt ook zeer goed onder de dieren en reinigt het voer ter vermindering van gisten en schimmels. Veel bedrijven hebben watertanks en vlotterbakjes welke perfect schoon blijven met een dosering Top Air Clean van 40 ml per 1000 liter water. Top Air Clean in het brijvoer en in de brijvoerinstallatie houdt het voer schoon met als resultaat gezondere dieren. Wij adviseren te doseren bij de Bron (waar het voer binnen komt, in de voormenger en posttank als deze aanwezig is). Dosering: 500 ml per 1000 kg voer